Zašto mi je dron omiljeni komad dječje tehnologije

Dronovi su fantastični. Molim vas, nemojmo o opasnostima i zakonima – evo, ovdje sve piše, a drugi put ću i o svemu onome što uvođenje dronova u svakodnevicu znači (fear not, my friends!).

Ja samo hoću pohvaliti činjenicu da dronova baterija traje cca 8 minuta, barem onog drona za koji je moj sin štedio i uštedio popriličnu sumu novaca (#odložena gratifikacija #financijska odgovornost).

Da bismo otišli gdje je sigurno letjeti po svim zakonima i propisima, moramo otići u prirodu. Vozimo drona 8 minuta, super se zabavimo, a onda: jezero puno punoglavaca; trava, potok, plavo nebo, a razumna mama imat će i neki mini-piknik, kakvu lopticu ili frizbi.

Djeca su malo učila upravljati, malo gledala svijet iz ptičje perspektive, a odlazak u prirodu bio je potpuno entuzijastičan. Više nego da su “samo” išli planinariti. A i imamo par lijepih fotki iz ptičje perspektive.

Ako vaše dijete sakupi novce za drona, veselite se narodi, jer će se nadisati svježeg zraka, nagledati neba i nadamo se zavoljeti prirodu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s